Taxi Airport Aerodrom Konstantin Veliki Niš

Konstantin Veliki Luchthaven

Konstantin Veliki Airport (IATA: INI, ICAO: LYNI) is een Servische vliegveld, die in de buitenwijken Medoševac en Popovac, ongeveer 5 km ten Noord-Westen van Niš ligt. Na Nikola Tesla Airport Belgrade, is dit de op een na grootste luchthaven van Servië. Het vliegveld wordt ook als militaire luchtmachtbasis gebruikt.

In 2018 maakte de Servische regering een deal met de Franse luchthavenexploitant Vinci Airports om voor komende 25 jaar het aantal passagiers te beperken naar de 3 andere Servische civiele luchthavens Niš Constantine the Great Airport, Ponikve Airport en Morava Airport.

low-cost airlines luchtvaartmaatschappijen avio kompanije

Low budget luchtvaartmaatschappijen

Naast Air Serbia, gebruiken ook bekende low budget luchtvaartmaatschappijen zoals Wizz Air, Ryanair en Swiss vliegveld Konstantin Veliki als hun hub. Vanaf de luchthaven van Nis kunnen passagiers naar 16 verschillende Europese bestemmingen vliegen, waaronder Belgrado, Wenen, Basel, Köln, Dortmund, Frankfurt, Malmö, Malta, Memmingen, Milaan, Stockholm, Istanboel, Athene, Ljubljana, Korfu en Tivat.

Toekomstige plannen

Uitbreiding van bestaande terminalgebouw zal naar verwachting in 2024 afgerond zijn, waardoor de capaciteit van het gebouw zal oplopen tot anderhalf miljoen passagiers! De luchthaven in Niš zal de motor zijn van de ontwikkeling van het zuiden van Servië.

Goedkoop en betrouwbaar!

Taxi-booking.eu biedt u 24/7 goedkoop, snel, betrouwbaar vervoer van en naar de luchthaven van Nis. Vergelijk andere aanbieders, maar u zult altijd de beste deals bij taxi-booking.eu tegen komen! Geen stress, wij regelen voor u de meest efficiënte taxidienst om u van en naar Konstantin Veliki Airport te brengen.

Onderstaande bezienswaardigheden moet je gezien hebben!

Top 10 bezienswaardigheden

Ontdek

  • Kalemegdan
  • Skadarlija
  • Knez Mihailova
  • Sv. Sava tempel
  • Nikola Tesla
  • Ada Ciganlija
  • Beograd na vodi
  • Musea